Sarjakuva

 

-

 

Olin jo joskus 2003 laittamassa sarjakuviani tänne sivuille, mutta vanhempani kielsivät sen sanoen: "Sitten, kun et enää asu kotona, voit laittaa sarjakuvat nettiin." Ehto on nyt täyttynyt. Mutta jälkikäteen katsottuna tämä kielto saattoi olla hyvä juttu, koska se tarjosi minulle aikaa kehitellä näitä kaikessa rauhassa.

Sarjakuvat saattavat olla järkyttäviä ja vaikuttaa loukkaavilta. Ne eivät luultavasti sovi etenkään lapsille ja vanhuksille. Jos haluat suojella mielenrauhaasi, älä lue niitä. Sinua on varoitettu. Siispä ei valituksia, kiitos.

Lähes jokainen sarjakuvastrippi on alun perin luonnosteltu lukion oppituntien aikana ja kohdeyleisönä ovat olleet opiskelijatoverit, joiden naurut ovat olleet oleellinen uusien sarjakuvien syntyä edistänyt tekijä. Valmiit tussilla piirretyt versiot olen tehnyt kotona. Luonnoksia on alun perin ollut kaksi tai kolme kertaa enemmän, kuin mitä tähän on karsinnan jälkeen päätynyt.

Minä (Tuukka Virtaperko) omistan kopio-oikeudet kaikkiin sarjakuviin. Joidenkin linkkien klikkaaminen avaa uuden ikkunan.

 

-

 

Omenapuu
Valmiin joskin lyhyenpuoleisen sarjakuva-albumin muotoon ehtinyt teos vuosina 2002-2004 piirtämistäni sarjakuvista. Muutama hukkunut tuon ajan sarjakuva lisätty jälkikäteen.

Omenapuu 2: Karthago
Albumi vuosilta 2004-2005. Mahdolliset uudet sarjakuvat tulevat tänne.

Muut sarjakuvat
Sekalaista

 

-

 

www.tuukkavirtaperko.net